Menu
košík
0
cz
CZK
kategorie

Význam křišťálu a jeho účinky

24. 11. 2021, 16:02

Náramky z minerálů mohou být velice jemného charakteru. Zejména, když se jedná o křišťálové. Tento drahý kámen je sám o sobě symbolem očisty, a to ať už se na to díváme z jakéhokoli pohledu. Má za úkol odebírat negativní energii a podpořit nás v dobíjení té pozitivní. Od pradávna se také věří, že právě tento drahý kámen je nositelem životní rovnováhy a že má za úkol posílit nás, především pak při meditaci, kdy se snažíme o doplnění oné zmiňované energie pozitivního rázu.

Minerál, který toho umí mnoho

Jak již bylo zmíněno, křišťál je dnes považován především za symbol očisty, i když účinků či benefitů bylo řečeno mnoho. Ona očista může být jakéhokoli charakteru. Může očisťovat krevní oběh od různých škodlivin, může očistit pouze zažívací trakt či krevní oběh. Dokonce se mnozí přiklání k tvrzení, že právě křišťál stojí za zmizením nepříjemných nevolností a migrén, jež dokázaly na dlouhé hodiny vyřadit člověka z běžného života.

Jestliže má minerální kámen takové účinky na lidské tělo, to už musí posoudit každý člověk. Stejně tak si každý musí zjistit sám, zdali právě tento kámen velice čistého vzhledu dokáže harmonizovat mezilidské vztahy. I to má totiž napsané v popisu práce.

Když se násobí účinky křišťálu

V současné době je sice k sehnání sám křišťál v pravé podobě čili v naprosto jednoduché a neutrální, ale také existují i kombinace minerálních kamenů. Velice často se kombinuje s turmalínem, což poté vede k násobení či rozšíření možných efektů na fyzickou a psychickou stránku člověka.

Kombinovat lze jednotlivé kameny při tvorbě náramků z minerálů. Sám křišťál je otevřen prakticky všem spojením, a to nejen díky své neutrální barvě, kterou snadno zkombinujeme s tmavými i světlejšími minerály. Skvěle hraje například s růženínem, ale svým zbarvením je spojení vhodné spíše pro zástupkyně něžného pohlaví.

Komentáře

Diskuze je prázdná.
váš email:
jméno:
text:
X
Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).