Menu
košík
0
cz
CZK
kategorie

Jaké minerály jsou ideálním dárkem pro druhé?

30. 01. 2022, 14:31

Přejete si obdarovat blízkou osobu? Náramky z minerálů jsou skvělý tip na dárek. Jaké kameny vybírat a jaké jsou tedy trefou do černého?

Každý kus je originál

Náramky z minerálů jsou dílem přírody. Proto je každý jednotlivý kousek skutečným a neopakovatelným originálem. Při výběru vhodného dárku pro své blízké se můžete řídit buď barevnou kombinací zvolených minerálů, které vám pro daného člověka přijdou příjemné. Nebo poproste svého strážného anděla o radu, který z náramků bude pro daného člověka nejvhodnější.

Achát

Přejete si pro svého blízkého kámen, který bude dodávat odvahu a působit proti depresím a smutkům? Achát podpoří úsilí, kdy se nositel bude zaměřovat na to, aby viděl okolo sebe svět v lepších barvách než dosud. Tento kámen také podporuje zdravé sebevědomí. Přejete si, aby byl tento kámen součástí vašeho dárku?

Kunzit

Tento jemně fialový kámen se po několik generací označuje jako pomocník pro odstranění negativních emocí. Pokud si tedy přejete podpořit obdarovaného člověka v tom, aby měl lepší náladu, nebo aby se lépe dokázal uvolnit při meditaci, je tento kámen dobrou volbou. Kunzit také pozitivně působí na naši srdeční čakru. Pomáhá nám ve zklidnění a se stresem.

Lapis lazuli

Chcete, aby obdarovaný člověk získal pomocníka na odstraňování stresu, nebo také podporu při detoxikaci organismu? Vyberte lapis lazuli, který přináší nejen klid, ale také potřebnou podporu a ochranu.

Turmalín

Tento prastarý šamanský kámen byl po mnoho generací označován jako potřebnou součástí všech obřadů. Dokáže pomoci odstraňovat negativní vibrace, ale i rozpouštět zlost a strach. Turmalín se postará o to, aby obdarovaný člověk získal pomoc při zvyšování své sebedůvěry a nezávislosti. Tento kámen také příznivě působí na naši srdeční čakru.

Vybírat můžete intuitivně, nebo také podle barevných kombinací náramků. Už víte, který kámen udělá obdarované osobě největší radost?

Komentáře

Diskuze je prázdná.
váš email:
jméno:
text:
X
Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).