Menu
košík
0
cz
CZK
kategorie

Citrín pro kreativní duše: vše, co o něm potřebujete vědět

25. 02. 2022, 13:34

Citrín je oblíbeným kamenem pro svou zlatavou barvu. Co nám může přinést jeho nošení? Bude pro vás módním doplňkem, nebo budete pracovat také s jeho energií?

Citrín do náramků i na přívěsky

Jeden z kamenů, který se používá pro ozdobu našich slavnostních i každodenních oděvů je právě citrín. Náramky z minerálů, ale i přívěsky nebo náušnice s tímto kamenem se dají skvěle kombinovat s celou řadou oblečení. Kromě své nezaměnitelné barvy nám ale náramky z minerálních kamenů s tímto minerálem přinesou i celou řadu pozitivních účinků pro naše fyzické i psychické tělo. Co byste o tomto kameni měli vědět?

Příliv kreativity

Odnepaměti se citrín a jeho zlatavá barva spojuje s kreativitou. Přejete si projasnit svou mysl? Právě tento minerál vám v tom pomůže. Mezi jeho pole působnosti se řadí například podpora tvůrčího vyjádření, ale také zklidnění naší mysli od negativních pocitů. Přejete si dodat svému dni jistotu? jako doplněk oblečení dnes zvolte náramky z minerálů, ve kterých bude obsažen citrín.

Kámen slunce

Pro svou zlatavou barvu bývá kámen označován jako minerál se sluneční energií. Při léčbě se využívá jako pomocník při potížích se slinivkou, nebo při žaludečních problémech. Citrín se dokáže postarat o energetickou podporu léčení ledvin a močových cest. Mnohdy pomáhá také při alergiích a léčbě dýchacích cest obecně. Sluneční kámen nám tak může přinést i podporu při řešení našich fyzických obtíží.

Když si přejete podpořit

Pokud jste vnímaví a věříte na sílu kamenů, můžete citrín výborně použít při dnech, kdy budete potřebovat jeho sílu. Stačí jen požádat kámen o to, aby vám pomohl s konkrétním zadáním. Na konci nezapomeňte poděkovat. Někteří vnímaví lidé věří, že každý z přírodních minerálů má svou duši.

Kreativitu i lepší vyjadřovací schopnosti vám může pomoci nastartovat právě citrín.

Komentáře

Diskuze je prázdná.
váš email:
jméno:
text:
X
Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).