Menu
košík
0
cz
CZK
kategorie

5 nejoblíbenějších minerálů, které zdobí náramky

01. 03. 2022, 13:36

Náramky z minerálů jsou příjemným doplňkem oděvů pro běžné i slavnostní příležitosti. Které minerály se využívají nejčastěji?

Křišťál jako základ

Náramky z minerálních kamenů mnohdy používají křišťál jako základ. jedná se o průhledný kámen, který se skvěle hodí k ostatním minerálům. Pokud si přejete posílit svou psychickou odolnost a věříte v mluvu kamenů, jsou náramky z minerálů s tímto kamenem ideálním řešením. Říká se, že křišťál dokáže vyčistit naše tělo od negativní energie. Právem je tento kámen tak hojně využíván.

Lávový kámen

O tomto kameni, který pochází z nitra země, se hovoří jako o symbolu síly. Pokud si přejete dodat svému dni pozitivní energii, je právě tento kámen vhodnou volbou. Starověké civilizace využívaly lávový kámen nejen pro léčivé účely, ale také jako pomocníka při meditacích.

Tyrkys má čarokrásnou barvu

Tento velmi elegantní kámen je považován za kámen štěstí. Jeho barva evokuje dálky, ne nadarmo se mu přezdívá kámen cestovatelů. Náramek obsahující tento kámen vám pomůže nejen s přílivem dobré nálady, ale také se postará o podporu vaší tvořivosti. Ideální pro kreativní den!

Hematit přináší klid

Přejete si mít na svém náramku kámen, který bývá označován za jeden z vůbec nejsilnějších? Hematit staré civilizace používaly jako léčivý kámen. Přezdívá se mu „kámen mysli“ a přináší nám do života rovnováhu a klid. Hematit ochraňuje naše životní pole a chrání nás proti negativním vlivům z okolí.

Jaspis pomůže s rozhodováním

Jaspis je považován za kámen, který nám přináší energii potřebnou pro správná rozhodnutí. Přejete si dodat odvahu? Jaspis je skvělý pomocník. Tento minerál chrání naše tělo před působením stresových faktorů a dodává nám klid.

Tyto kameny jsou v náramcích opravdu hojně používány. Nejen pro svou jedinečnou barevnost a texturu, ale také pro své účinky na naše energetické pole a psychiku.

Více informací o:

Komentáře

Diskuze je prázdná.
váš email:
jméno:
text:
X
Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).