Menu
košík
0
cz
CZK
kategorie

Jaký vliv na nás mohou mít náramky z minerálů?

30. 04. 2022, 19:06

Náramky z minerálních kamenů jsou velice oblíbeným módním doplňkem, který lze nosit ke každodennímu outfitu i k večerní róbě. Minerální kameny ale nejsou jen pouhý šperk, vyzařují energii, mají vliv na naše zdraví i na psychickou pohodu. Jaké jsou nejčastější volby kamenů pro náramky z minerálů a co pro nás mohou udělat?

Vyberte si ten správný minerál

Citrín, žlutobílý minerál, je kamenem štěstí, blahobytu a pozitivní energie. Při nošení dodává sebevědomí. Rozvíjí tvořivost a pomáhá předcházet negativním pocitům, jako jsou deprese, strach a smutek. Pomáhá nám také lépe spát.

Růženín v nás na první pohled probouzí něžný cit a lásku. Pomáhá nám otevřít srdce nejen sobě samým, ale i okolnímu světu. Posiluje lásku nejen mezi milenci, ale i mezi maminkami a dětmi nebo mezi přáteli. I jeho zdravotní účinky se týkají především srdce – vyrovnává emoce a reguluje srdeční rytmus.

Co kámen, to vlastnost

Křišťál byl už od pradávna vnímán jako univerzální léčivý kámen, který zesiluje účinek všech ostatních kamenů. Sám o sobě vyzařuje očistnou energii, zbavuje nás negativity, psychických bloků a duševní disharmonie. Je dobré použít ho v kombinaci s ostatními kameny.

Ametyst je kámen s obrovskou ochrannou silou. Jeho fialová barva nás povznáší k vyššímu duchovnímu poznání, zesiluje meditace, odvádí nás od ryze materiálních hodnot a pomáhá nám v sobě objevovat lásku, pokoru a nezištnost. Také v nás probouzí intuici a chrání před psychickými útoky. Zmírňuje bolesti.

Lapis lazuli přináší klid a mír, odstraňuje stres a dodává nám odvahu. Zvyšuje vnitřní uvědomění a učí nás naslouchat druhým. Upevňuje vztahy mezi lidmi, otevírá třetí oko a harmonizuje krční čakru.

Tyrkys bývá označovaný jako kámen cestovatelů. Je to ochranný kámen, který vyrovnává emoce a rozptyluje negativní emoce. Majiteli přináší bohatství, radost ze života a vnitřní sílu. Také nám do života může přinést nová přátelství.

Komentáře

Diskuze je prázdná.
váš email:
jméno:
text:
X
Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).