Menu
košík
0
cz
CZK
kategorie

Hematit: kámen podporující vnitřní klid a strašák negativní energie

01. 04. 2022, 15:04

Náramky z minerálních kamenů mohou mít mnoho podob. Vybírejte především podle kamenů, které jsou vám nejsympatičtější a které přesně rezonují s tím, co požadujete a chcete. Máte problém se stresem a rádi byste nastolili ve svém nitru příjemný klid? Za strašáka negativní energie se už dlouhá staletí považuje hematit – kámen, jehož naleziště se nyní nachází hlavně v Severní Americe, Číně, na Ukrajině nebo v Austrálii.

Okouzlující kámen, který si zamilujete i pro jeho vzhled

Když se poprvé podíváte na hematit, bezesporu z něj budete nadšení. Je totiž na první pohled velmi elegantní, leskne se, respektive se třpytí. Na světle je stříbřitě šedý, což z něj dělá naprosto okouzlující minerál. Když ho však vezmete do rukou, může vám přijít krapet těžký. V provedení na náramku však jeho těžkost není znát.

Už od pradávna se věří, že se jedná o velice silný minerální kámen, který napravuje nevyváženost. Jak už bylo zmíněno, považuje se za strašáka negativní energie a napomáhá člověku nastolit v jeho nitru mír, klid a celkovou harmonii.

Pro větší soustředění i lepší paměť

I když účinky minerálních kamenů jsou spíše na psychickou stránku člověka, pojďme si zmínit schopnosti, ve které lidé napříč kontinenty věří, když se na kámen zvaný hematit podívají. Tvrdí se o něm, že je fantastickým podporovatelem soustředění a paměti celkově. Jeho úkolem je odstraňovat všechno nepříznivé, co vstupuje do aury. Dokonce má za úkol podporovat nás v překonávání nejrůznějších omezení, z nichž jsme si většinu do své hlavy stejně přidali my sami.

Stop špatným návykům

Díky schopnosti překonávat nejrůznější omezení lze konstatovat, že nás hematit odnaučí špatným návykům. Sem může spadat třeba i přejídání. Jestli však bude mít kámen opravdu takový účinek, to už musíte zjistit sami.

Komentáře

Diskuze je prázdná.
váš email:
jméno:
text:
X
Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).